Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Veense Poort - Familywoning
3905 MA Veenendaal
Koopaanneemsom € 305.000,- tot € 315.000,- Verkocht
0318-529919

Kenmerken

Start bouw 01-05-2019 Aantal kavels 10 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen in de Veense Poort?

De bouw is al gestart en de verwachting is dat de oplevering zal plaatsvinden vanaf Q1 2020.

In deze fase worden 10 family-woningen te koop aangeboden met een heerlijk zonnige tuin op het zuiden! Van deze woningen zijn er twee hoekwoningen en 8...
Lees meer

Omschrijving

Wonen in de Veense Poort?

De bouw is al gestart en de verwachting is dat de oplevering zal plaatsvinden vanaf Q1 2020.

In deze fase worden 10 family-woningen te koop aangeboden met een heerlijk zonnige tuin op het zuiden! Van deze woningen zijn er twee hoekwoningen en 8 tussenwoningen beschikbaar.

Project De Veense Poort:
In opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt Timpaan het bouwplan De Veense Poort. Gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal worden hier ongeveer 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse types grondgebonden woningen zoals comfortwoningen en eengezinswoningen en appartementen. De Veense Poort kent dus volop variatie in woningtypes.

De locatie:
In De Veense Poort woont u prima qua bereikbaarheid. Door de centrale ligging in Nederland met toegang tot belangrijke hoofdwegen is Veenendaal uitstekend bereikbaar. Via de vlakbij gelegen Rondweg-West bent u snel op de A12 en binnen een half uur in Utrecht of Arnhem. Binnen de stad is de fiets de meest logische vervoerskeus. Vanuit De Veense Poort is het via de Nieuweweg ca. 10 minuten fietsen naar het centrum. De wijk komt midden in een levendig gebied in Veenendaal, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.

Voor verkoopinformatie kunt u terecht bij één van de makelaars: Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars, Diepeveen Makelaars of Burgland Makelaars Veenendaal.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 305.000,- - € 315.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 126 m² Inhoud 475 m³ t/m 489 m³ Perceeloppervlakte 113 m² t/m 117 m² Start bouw 01-05-2019 Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.