Mijn favorieten

Stille verkoop

Onderstaande woningen zijn in stille verkoop. Voor een bezichtiging en meer informatie bent u van harte welkom op ons kantoor.


Woningaanbod


1. Ruime tussenwoning in Gelderse Blom!

2. Een prachtige uitgebouwde 2-onder-1 kap woning aan de Kerkewijk met twee badkamers, een slaapkamer beneden, een garage en eigen oprit! 


3. Prachtige vrijstaande woning met bedrijfsruimte nabij snelwegen!4. Mooie ruime woning met eetserre in Petenbos!5. Een modern 3-kamerappartement in hartje centrum!

6. Een half-vrijstaande woning in Petenbos!7. Een ruime tussenwoning in Veenendaal- Oost!8. Een nette hoekwoning met garage en carport nabij het centrum!9. Ruime tussenwoning in Petenbos met vrij uitzicht!

10. Royale hoekwoning met carport gelegen op een groot perceel van 323 m² aan de rand van Veenendaal-West. 11. 4-kamer hoekappartement gelegen op een mooie loactie in de nieuwbouwwijk Dragonder- Oost!12. Een royale 2-onder-1-kap woning uit 2015 met eigen oprit en garage!13. Ruime 2-onder-1-kap woning met garage gelegen in de Gelderse Blom!14. Een vrijstaande woning met badkamer en slaapkamer op de bagane grond en ruimte voor een kantoor of praktijkruimte aan huis!

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Woning van de maand