Mijn favorieten

Stille verkoop

Onderstaande woningen zijn in stille verkoop. Voor een bezichtiging en meer informatie bent u van harte welkom op ons kantoor.


Woningaanbod


1. Ruime tussenwoning in Gelderse Blom!

2. Royale en nette tussenwoning met garage in Veenendaal-west!3. Een prachtige uitgebouwde 2-onder-1 kap woning aan de Kerkewijk met twee badkamers, een slaapkamer beneden, een garage en eigen oprit! 
4. Prachtige vrijstaande woning met bedrijfsruimte nabij snelwegen!5. Mooie ruime woning met eetserre in Petenbos!6. Een modern 3-kamerappartement in hartje centrum!

7. Een half-vrijstaande woning in Petenbos!8. Een ruime tussenwoning in Veenendaal- Oost!9. Een nette hoekwoning met garage en carport nabij het centrum!10. Ruime tussenwoning in Petenbos met vrij uitzicht!

 

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Woning van de maand