Mijn favorieten

Stille verkoop

Onderstaande woningen zijn in stille verkoop. Voor een bezichtiging en meer informatie bent u van harte welkom op ons kantoor.


Woningaanbod1. Een prachtige uitgebouwde semi-bungalow met onder architectuur aangelegde tuin op het westen. Er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping. Deze uitstekend onderhouden 2-onder-1 kap woning is gelegen aan de Kerkewijk. 2. Mooie ruime woning met eetserre in Petenbos!3. Een modern 3-kamerappartement in hartje centrum!

4. Een half-vrijstaande woning in Petenbos!5. Een nette hoekwoning met garage en carport nabij het centrum!6. Ruime 2-onder-1-kap woning met garage gelegen in de Gelderse Blom!7. Een vrijstaande woning met badkamer en slaapkamer op de bagane grond en ruimte voor een kantoor of praktijkruimte aan huis!8. Strak afgewerkte 2-onder-1 kap woning met eigen oprit en garage is gelegen op een zeer mooie locatie in woonwijk ''Het Petenbos'!9. Deze vrijstaande woning is gelegen op één van de mooiste plekjes van Veenendaal. Zelden komt een woning op een dergelijke droomlocatie als deze voorbij. De ultieme plek voor een natuurliefhebber! De locatie biedt maximale privacy en rust maar is niet afgelegen. Het centrum van Veenendaal is echter maar op 5 minuten rijden verwijderd! 

 

10. Goed onderhouden, uitgebouwde en moderne hoekwoning in Elst (UT)! 11.Comfort, ruimte en klasse: deze fantastische vrijstaande villa heeft alles wat u van een droomwoning verwacht. Gelegen op een ruime kavel met lange oprijlaan en beschikkend over o.a. twee dubbele garages, een berging, een royale veranda en een goed aangelegde en privacyrijke tuin.
 

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring