Mijn favorieten

Verwacht in verkoop

Ons aanbod wordt steeds weer aangevuld met nieuwe woningen. Onderstaande woningen komen binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie over deze woningen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
 

 

Woningaanbod1. Ruim appartement aan Prins Willem-Alexanderpark!
2. Ruime tussenwoning met 5 slaapkamers in Dragonder-oost!3.  Ruim 4-kamerappartement in het centrum van Veenendaal!
4. Ruime tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers in Dragonder- noord!5. Unieke eensgezinswoning in Petenbos! 6. Ruime hoekwoning in Veenendaal-oost!7. Moderne tussenwoning in Veenendaal- west!8. Prachtige woning met authentieke details in Veenendaal-zuid!


9. Prachtig ruim appartement met groot terras in Veenendaal-west!10. Ruime tussenwoning met terras zuid in Dragonder-oost!11. Ruim appartement in Veenendaal-west!
Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Woning van de maand