Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Dwarsweg 54 A in Overberg 3959 AJ

Dwarsweg 54 A

3959 AJ Overberg
Koopsom € 389.000,- v.o.n.
0318-529919

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al landelijk willen wonen, met prachtig vrij uitzicht midden in de natuur? Dan is dit de unieke kans om een eigen vrijstaande woning te bouwen.

In het prachtige buitengebied van Overberg ligt deze kavel, die u geheel naar eigen stijl kunt bebouwen.

Elke dag weer...
Lees meer

Omschrijving

Altijd al landelijk willen wonen, met prachtig vrij uitzicht midden in de natuur? Dan is dit de unieke kans om een eigen vrijstaande woning te bouwen.

In het prachtige buitengebied van Overberg ligt deze kavel, die u geheel naar eigen stijl kunt bebouwen.

Elke dag weer genieten van het vrije uitzicht, de grote hoeveelheid privacy en de heerlijke groene omgeving! De prachtige landelijke omgeving staat bekend om zijn vele wandel- en fietsroutes.
Een buurtwinkelcentrum is op korte afstand gelegen. Daarnaast zijn het centrum van Veenendaal, NS-station Veenendaal-West en de oprit naar de A12 ook prima te bereiken op korte afstand van dit perceel.

De door de gemeente gestelde randvoorwaarden zijn:

- De inhoud van de woning mag in eerste aanleg, exclusief bijgebouw, niet meer dan 600 m³ bedragen.
- Er mag gebouwd worden in 1 bouwlaag met een woonlaag in de kap met een maximale goothoogte van 4,5 m en een bouwhoogte van 10 meter.
- De kap dient uitgevoerd te worden met een maximale hellingsvlak tussen 35 - 65 graden.
- Als afwijking op de bouwregels kan onder voorwaarde (in overleg met de gemeente) de inhoud van een oorspronkelijk hoofdgebouw worden vergroot tot 800 m³.
- verkoper sloopt na levering de bestaande opstallen.

Op de foto (de laatste foto bijgevoegd) kunt u zien op welk deel van de het bouwvlak van de 1500 meter, de woning op gerealiseerd kan worden.
Het groene gedeelte heeft een agrarische bestemming, waarvan een deel is toegevoegd aan aangeboden de 1500 meter.

Bijgebouwen:
De eventuele bijgebouwen kunnen worden gebouwd binnen de vergunningsvrije regelgeving. Dit houdt in dat het bijgebouw wat kan worden gebouwd bij een woning van 109 m² een oppervlakte mag hebben van maximaal 90 m².

Bedrijf aan huis:
Voor de uitoefening van een bedrijf aan huis mag van het hoofdgebouw maximaal 40% van de vloeroppervlakte gebruikt worden voor uitoefening van het beroep of bedrijf.

Perceel inrichting:
Op het perceel rust een voorwaardelijke verplichting van een zorgvuldige inpassing in het landschap. Dit dient u af te stemmen met de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De woningen die op het plaatje te zien zijn is een voorbeeld van wat er op de kavels gebouwd zou kunnen worden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 389.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1500 m² Kadasteroppervlakte 3480 m² Kadastrale gegevens Gemeente Amerongen Sectie G Perceelnummer 1105 Oppervlakte 3480 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring