Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwnummer (Bouwnummer 11) in Veenendaal 3901 TL

Bouwnummer (Bouwnummer 11)

3901 TL Veenendaal
Koopsom € 399.900,- v.o.n.
0318-529919

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 89 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Woning 11 Branding
Woning ‘Branding’ bied je het gevoel van een rots in de branding. Thuiskomen met een grote T, wat de dag je ook heeft gebracht. De vele plekken met uitzicht op het stadsstrand en de gracht en de gevelvullende, isolerende en geluidswerende raampartijen laten je blik op het...
Lees meer

Omschrijving

Woning 11 Branding
Woning ‘Branding’ bied je het gevoel van een rots in de branding. Thuiskomen met een grote T, wat de dag je ook heeft gebracht. De vele plekken met uitzicht op het stadsstrand en de gracht en de gevelvullende, isolerende en geluidswerende raampartijen laten je blik op het bruisende
centrum van Veenendaal tot leven komen. Zodra je naar buiten stapt komt de stadse strandsfeer je tegemoet. Op elk moment van de dag valt er wat te zien.

De speelse indeling van deze woning nodigt uit tot creatief indelen en inrichten. Vooral de hoogte in de woonkamer roept om aandacht. Laat je inspireren en laat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

‘s Avonds loop je met een voldaan gevoel de trap op om tot rust te komen in je comfortabele slaapkamer. De slaapverdieping van woning ‘Branding’ leent zich goed voor twee slaapkamers of een slaap- en een logeer- annex werkkamer welke toegang geeft tot het balkon. De badkamer biedt ook vele mogelijkheden om naar eigen wens in te richten.

Als een rots in de Branding completeert deze meest royale woning het project ‘Aan het Stadsstrand’. Niet voor niets kreeg de woning de naam ‘Branding’. De ligging en bovenal de extra hoogte maken deze woning uitzonderlijk. Genieten van het uitzicht op het stadsstrand én meer. Deze woning met een royaal terras op de split-level woonverdieping en een balkon op de slaapverdieping heeft een totale woonoppervlakte van ca. 89 m².

De trapopgang of de lift brengt je op de woonverdieping en de houten vlonders begeleiden je naar je voordeur. In de hal bevindt zich een ruim toilet met fonteintje. Vervolgens kom je in de woonkeuken met functionele berging. Via een trappetje kom je in de lager gelegen woonkamer met toegang tot het geheel met houten vlonders beklede royale terras van maar liefst ca. 16,5 m². Het terras kent een ongekend uitzicht op het stadsstrand, de gracht en de winkels rondom.

Op de slaapverdieping verschaft de overloop toegang tot een lichte, comfortabele slaapkamer met Frans balkon, de praktische badkamer en een tweede slaap-/logeer-/werkkamer met toegang tot het, tevens met houten vlonders beklede, balkon.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 399.900,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 89 m² Gebouwgebonden buitenruimte 21 m² Overige inpandige ruimte 5 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 361 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.