Mijn favorieten

Aankoop

Aankoopbegeleiding
Het kopen van een woning is voor nagenoeg iedereen een spannende bezigheid. Het is vrijwel altijd de grootste aankoop van uw leven. Onze makelaars regelen een aankoop onder voor u zo goed mogelijke condities. Niet alleen de prijs is in dit traject van belang. Ook de bouwkundige staat van de te kopen woning, overige voorwaarden en de marktwaarde van de woning worden uitgebreid besproken. Is het gevoel goed, dan maken we samen een aankoopplan en gaan we aan de slag.
 
Het traject begint met het zoeken van uw droomwoning en dat kan eigenlijk maar op één manier.  Samen! Wij zijn constant op de hoogte van nieuw aanbod, maar er zijn veel kanalen waarop er nieuwe woning op de markt komen.U kijkt de eerste keer zelf bij de woning, bevalt het? Dan gaan wij de tweede keer met u mee. Wanneer u de woning wilt gaan kopen nemen wij vanaf dat punt de regie over, zodat u tegen de beste prijs en voorwaarden koopt en alles perfect geregeld wordt! De makelaar gaat samen met u de woning bezichtigen en let daarbij op de bouwkundige staat én op de kwaliteit van de woning. Als een bouwkundige keuring gewenst is, maken wij u daarop attent. De makelaar bespreekt ook met u of dit wel echt de woning is die past bij de huidige en toekomstige gezinssituatie. Aansluitend onderzoeken wij o.a. de kadastrale gegevens, de milieugegevens en het bestemmingsplan. Onze makelaar bepaalt daarna de waarde en bespreekt met u voor welke maximale prijs de woning zou moeten worden gekocht.

Tijdens het biedingsproces bewijst de makelaar zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. We halen er voor u de beste prijs onder de gunstigste condities uit. Daarbij is uw situatie het uitgangspunt. Als de prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. De koopovereenkomst wordt door de verkopende partij opgesteld en deze wordt uitgebreid gecontroleerd. Op de dag van de overdracht zijn wij erbij om te zorgen dat alles perfect verloopt, zoals de inspectie, het opnemen van de meterstanden en het controleren van de overgenomen zaken. Natuurlijk gaan we uiteindelijk ook mee naar de notaris. Zo begeleiden we u het gehele traject!