Mijn favorieten

Hypotheken


Voor een transparant en helder hypotheekadvies kunt u terecht bij onze Erkende Hypotheekadviseurs Gerrit van Vulpen en Wim van der Meijden. Zij adviseren en begeleiden u op verhelderende wijze bij hypotheekberekeningen en aanvragen. Door de verschillende producten van een groot aantal hypotheekverstrekkers te vergelijken kan een objectief advies worden afgegeven geheel op maat van uw financiële situatie, wensen of ideeën, zowel op de korte als de lange termijn.

Van Ginkel & Van Bemmelen Hypotheken is volledig onafhankelijk ten opzichte van banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers en handelt altijd in uw belang. Wij werken onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten op basis van de voor deze dienstverlening benodigde vergunningen.
 

Uw adviseurs

Zowel Gerrit als Wim zijn mannen met passie voor het vak. Hun ervaring en vakkennis zetten zij in om een hypotheekadvies voor de klant. Niet omdat het alleen een marktconform financieel product is, maar ook omdat het past bij uw persoonlijke situatie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een online hypotheekberekening te doen. Deze zijn vaak niet volledig omdat een computer niet mee kan denken in mogelijkheden met uw persoonlijke wensen. Elke hypotheek is maatwerk en verdient persoonlijke aandacht. Om inzicht te krijgen in die persoonlijke situatie gaan ze graag vrijblijvend met u het gesprek aan. Na een kennismaking maakt u de keuze of Gerrit of Wim voor u aan de slag kan! Bel met ons kantoor voor een afspraak! 0318-529919

Dienstverleningsdocumenten

Hypotheekaanvraag
Risico's afdekken
Vermogen opbouwen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring