Mijn favorieten

Verkoop

Bij de verkoop van een woning komen veel ingewikkelde zaken kijken waarbij een gedegen advies en kennis van de woningmarkt een vereiste is. Ons kantoor bestaat al sinds 1932 en door onze jarenlange ervaring in Veenendaal en omgeving staan wij garant voor het behalen van het beste verkoopresultaat.

Wij begeleiden u en zien erop toe dat u straks met een goed gevoel de deur van uw oude woning achter u sluit. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de sleutelwoorden. De makelaars van Van Ginkel & Van Bemmelen zijn Register Makelaars en Taxateurs (NRVT) en beëdigd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Bovendien beschikken wij over unieke en krachtige tools om uw woning onder de aandacht van woningzoekenden te brengen.

Wij nemen bovengemiddelde tijd voor al onze afspraken, bijvoorbeeld voor de bezichtigingen. We zijn creatief en pro-actief als het gaat om het uitwerken van nieuwe ideeën om de perfecte koper te vinden voor uw woning. Naast deelname aan de landelijke open huizen route, kunt u bij ons ook gebruik maken van de open huis dagen en inloopmomenten die wij organiseren voor onze eigen opdrachtgevers.

Dus wenst u een snelle en efficiënte verkoop van uw woning, neemt u vooral contact met ons op.