Mijn favorieten

Aankoop

Aankoop

Liefde maakt blind. Dus als u ‘verliefd wordt’ op een huis, loopt u dat risico ook. Het risico dat u zich blind staart op de pluspunten en geen minpunten meer ziet. Dat u de kwaliteiten van uw droomwoning uitvergroot en geen oog meer heeft voor de minder mooie kanten of zelfs eventuele risico’s. U onderhandelt met een verkoopmakelaar die de woning voor zijn opdrachtgever zo goed mogelijk wil verkopen. Neemt u uw eigen aankoopmakelaar mee dan staat u sterker. Ook bij de aankoop van een woning is Van Ginkel & Van Bemmelen u graag goed van dienst.

We verdiepen ons volledig in uw woonwensen. Aan de hand daarvan helpen we u zoeken naar huizen die aan die wensen voldoen. We begeleiden u bij bezichtigingen en geven u objectief advies. We doen gedegen onderzoek naar onder meer de bouwkundige staat van de woning (zo nodig met hulp van een bouwkundige), de onderhoudsconditie, omgevingsfactoren en de prijsstelling. Alle factoren die op het eerste oog niet zichtbaar zijn, brengen we helder in beeld. Zodat u weloverwogen uw keuze kunt maken. Als u uw droomhuis heeft gevonden - op basis van een goed gevoel én gezond verstand - bepalen we samen de beste onderhandelingsstrategie. En als u de woning voor een goede prijs kunt kopen, begeleiden we u ook in het formele traject: controle van de koopakte en andere documenten, inspectie van de woning voorafgaand aan de overdacht van de woning bij de notaris. Van oriëntatie tot aankoop staan we voor u klaar met objectief advies en professionele begeleiding. Zodat u een huis vindt dat echt bij u past voor een prijs die het meer dan waard is.

 

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring