Mijn favorieten

Duurzaamheid

Suntech Energy

Duurzaamheid staat hoog op ieders agenda. Niet alleen de overheid, maar ook banken en geldverstrekkers zijn er mee bezig. Heeft u niet de financiële mogelijkheden om te investeren? Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden tot het (mee)financieren van investeringen in Energie Besparende Voorzieningen. Suntech Energy is een initiatief van APP Hypotheken & Verzekeringen (nu Het Groene Huis) en Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars. Beiden zijn onafhankelijke tussenpersonen met kennis van deze financiële maatregelen. Zo worden zonnepanelen ook voor u betaalbaar!

Deze specialisten op het gebied van hypotheken begeleiden u bij het financieren van uw woning in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen. Omdat energiebesparing vaak samenhangt met de aankoop van een nieuwe woning, kan dit meegenomen worden in het financieel advies van deze adviseurs. Neem vrijblijvend contact op, en laat u informeren over de mogelijkheden!

Bezoek de website van Suntech Energy

Suntech Energy logo

 

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring