Mijn favorieten

Plan ontwikkeling

Plan ontwikkeling

De ontwikkelingen op het gebied van volkshuisvesting hebben elkaar de afgelopen jaren in snel tempo opgevolgd. Dit heeft er toe geleid dat vraag en aanbod steeds zorgvuldiger op elkaar afgestemd moeten worden. Daarom wordt bij de ontwikkeling van nieuwbouw, herstructurering of herbestemming een succesvolle vertaalslag naar de markt steeds belangrijker. In een vroeg stadium van elk ontwikkelingsproces kunnen onze makelaars marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen en afzetmogelijkheden in kaart brengen. Als Woningmarktconsultant (WMC) en NVM Nieuwbouw Specialist heeft Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars bij veel projecten al gewaardeerde partner voor mening ontwikkelaar kunnen zijn.
Voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en overheden zijn onze makelaars een deskundig gesprekspartner als het gaat om planontwikkelingen op allerlei gebieden. Door de vele contacten met de woonconsument op lokaal en regionaal niveau hebben wij een dieper inzicht in de markt. En door de kennis van de belangen van alle betrokken partijen, de regionale markt en de macro-economische ontwikkelingen vormt ons advies steeds vaker het fundament voor succesvolle woningmarketing in en buiten Veenendaal. Onze deskundigheid wordt door projectontwikkelaars, overheden en woningbouwverenigingen niet alleen ingezet bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij herstructurering en herontwikkeling.

Voor vragen omtrent planontwikkeling kunt contact opnemen met ons kantoor.
 

  Plan Ontwikkeling
  Veenrijk
  Parkzicht
  De Veense Poort
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring