Mijn favorieten

Verkoop

Verkoop

Bij de verkoop van een woning komen veel ingewikkelde zaken kijken waarbij een gedegen advies en kennis van de woningmarkt een vereiste is. Ons kantoor bestaat al sinds 1932 en door onze jarenlange ervaring in Veenendaal en omgeving staan wij garant voor het behalen van het beste verkoopresultaat. Wij begeleiden u en zien erop toe dat u straks met een goed gevoel de deur van uw oude woning achter u sluit. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de sleutelwoorden. De vier makelaars van Van Ginkel & Van Bemmelen zijn Register Makelaars en Taxateurs (NRVT). En onze medewerkers binnendienst leiden wij op tot assistent-makelaar. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Bovendien beschikken wij over unieke en krachtige tools om uw woning onder de aandacht van woningzoekenden te brengen. Wat dacht u van onze eigen styliste, een eigen website voor uw woning en een video die wij op Facebook en Instagram plaatsen. Zo zijn wij steeds weer op zoek naar nieuwe marketing tools om uw woning optimaal te presenteren. Wij nemen bovengemiddelde tijd voor al onze afspraken, bijvoorbeeld voor de bezichtigingen. We zijn creatief en pro-actief als het gaat om het uitwerken van nieuwe ideeën om de perfecte koper te vinden voor uw woning. Naast deelname aan de landelijke open huizen route, kunt u bij ons ook gebruik maken van de open huis dagen en inloopmomenten die wij organiseren voor onze eigen opdrachtgevers. Dus wenst u een snelle en efficiënte verkoop van uw woning, neemt u vooral contact met ons op.

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag tot ziens!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring