Open huis

Op dit moment kijkt iedereen nog volop vooruit naar de Kerstdagen en de jaarwisseling. De feestdagen zijn straks ook weer voorbij, een nieuw jaar, nieuwe leenregels en frisse moed om op zoek te gaan naar een nieuwe stek. 


Omdat de landelijke open huizen dag nog even duurt, vinden wij het als kantoor belangrijk om zelf weer een eigen open huis te organiseren. Zowel voor onze verkopers, of voor woningzoekers zoals u.

Het Open Huis is op zaterdag 12 januari a.s. van 10.00 tot 12.00 uur.  Houd onze Facebookpagina, Funda & de krant goed in de gaten zodat u kunt zien welke woningen deelnemen.

Hypotheekadvies
Soms is de drempel best groot om een afspraak te maken bij een hypotheekadviseur. Omdat veel mensen soms eerst gaan bezichtigen en dan pas gaan rekenen, stellen wij tijdens ons open huis onze hypotheekadviseur beschikbaar om vrijblijvend eens binnen te wandelen en te kijken wat de mogelijkheden zijn! 

Mocht u nog geen hypotheekberekeningen met een hypotheekadviseur hebben gemaakt of is het al wat langer geleden. Loop voor een eerste advies binnen op ons kantoor tijdens het open huis. Onze hypotheekadviseur Wim van der Meijden is aanwezig Zaterdag 12 januari tussen 10.00 - 12.00 uur om te kijken naar uw financieringsmogelijkheden. 

Zien we u dan?

Bereken uw hypotheek!

Ongetwijfeld heeft u onze vernieuwde website gezien!
Onze adviseurs Gerrit & Wim geven u een gepast advies op maat. Bent u alvast benieuwd wat ongeveer uw mogelijkheden zijn?

Klik dan op bovenstaande rekentool!

Liever een afspraak? Bel dan met ons kantoor!
Lenen voor een verbouwing

Met grote regelmaat horen wij van woningzoekers dat zij op zoek zijn naar een woning die helemaal strak en af is. Als wij daar dan even over door praten, dan blijkt dat deze wens voortkomt uit de gedachten dat je niets kunt lenen voor een verbouwing.

Veel woningzoekende hebben begrepen dat je nog maar 100% mag lenen van de aankoopsom van de woning. En dat klopt, want de kosten koper (ongeveer € 10.000,- € 11.000,-) moet vaak uit eigen middelen bestaan. 
Voor verbouwing zit dat toch weer even wat anders. Je kunt namelijk prima geld lenen voor een nieuwe keuken of voor een badkamer. In de taxatie die de bank nodig heeft voor de afgifte van de hypotheek, houdt de taxateur al rekening met de waarde van de woning na verbouwing. Je kunt dus een groot deel van de verbouwing meefinancieren.

Ook voor duurzaamheidsmaatregelen zoals HR plus glas en zonnepanelen, is er veel mogelijk.
Nu het aanbod van woningen wat minder groot is, biedt dat dus mogelijkheden om ook op zoek te gaan naar woningen waar wat geklust moet worden. 
Wilt u meer weten over de hypotheekmogelijkheden bij verbouwen? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseurs Gerrit Van Vulpen en/of Wim van der Meijden. Zij helpen u graag op weg!
Het nut van een aankoopmakelaar
 

Heeft u nog wel een aankoopmakelaar nodig in de huidige markt?

In de media is er veel aandacht voor deze vraag. Funda heeft gezorgd voor een goed overzicht van het aanbod op de woningmarkt, maar er zijn nieuwe manieren van bieden en onderhandelen ontstaan en dat maakt het voor een consument lastig om goede afwegingen te maken. 
Juist nu kiezen veel consumenten voor een makelaar om hen te begeleiden bij de koop.

Even wat punten op een rijtje:

- persoonlijke begeleiding
- inzet van specialisten 
- bewezen succes in onderhandeling
- en dus: kostenbesparing!
- jarenlange ervaring

Mocht u meer informatie willen, bel ons gerust of maak een afspraak. Wij kijken graag, samen met u, naar uw wensen!
En voor nu hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2019! We hopen u natuurlijk weer te zien in het nieuwe jaar!
© Copyright Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken
Boompjesgoed 16 | 3901 MJ Veenendaal
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 0318-529919. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.