Mijn favorieten

Blog

Wat doen de makelaars nu eigenlijk de dag door?
Hier leest u het! Update 11 januari 2017

Gisteravond hebben we een meeting gehad met het hele team. Zo beginnen we het nieuwe jaar goed!

Een hele gezellige en productieve avond gehad. Bedankt Gijs van de Hoef voor het heerlijke eten!

#2017wijzijnerklaarvoor!


Update 29 november 2016

Wauw, we did it!

Op onze balie pronkt vanaf vandaag met een mooie onderscheiding die Marco en Marcelle gisteren in ontvangst hebben mogen nemen!

De nummer 1 verkoopmakelaar award van de provincie Utrecht is toch echt een hele eer!

Bedankt voor al uw stemmen en positieve recensies die ons deze winst opleverde!

#dankbaar #trotsUpdate 15 november 2016

Marcelle en Denise zijn vanochtend weer geslaagd voor de BHV cursus. Verschillende aspecten zijn weer behandeld maar voornamelijk zijn Reanimatie en AED voorbijgekomen.

Zelf hebben wij een AED op kantoor. Iets dat, ons en onze klanten, een extra veilig gevoel geeft.

De eerste 6 minuten zijn cruciaal, omdat de kans op overleving dan het grootst is. ‘Het deel van de slachtoffers dat binnen 6 minuten een eerste schok van een AED ontvangt, is de afgelopen 5 jaar bijna verdubbeld, van 22 naar 40%.’

Dat is natuurlijk een ontzettende verbetering ten opzichte van een aantal jaar geleden. Daarnaast is het aantal mensen die een BHV cursus hebben gehad, ook steeds groter. Goede ontwikkeling!!


 

Update 28 oktober 2016

Vanaf vanmiddag 15.30 uur zijn wij niet meer bereikbaar! 

We investeren deze kostbare tijd in elkaar, om u vanaf maandag nog weer beter van dienst te kunnen zijn :) #teamuitje #samenstaanwesterk

En wie weet kunnen we u vanmiddag nog wel vermaken met een paar mooie foto's ^^Update 19 oktober 2016

Marcelle van Ginkel was vanmorgen al vroeg op kantoor, dat leverde een heel mooi plaatje op.


Onze collega van Brouwer & Van Burken is bevallen en stuurde dit mooie kaartje, van harte gefeliciteerd! 


Update 18 oktober 2016

Brigitte de Bruin, onze enthousiaste assistent makelaar is een bezichtiging aan het doen bij de Van Veldekelaan 38. Ze geeft u vast een kijkje in de keuken, meer zien, klik hier!
                             

Update 14 oktober 2016
Er zijn van die dagen dat we de deur bij de notariskantoren platlopen! Zo ook afgelopen vrijdag, 6 overdrachten op 1 ochtend, dan worden er wat extra collega's ingeschakeld en mogen zelfs de dames van de binnendienst eens naar buiten! Zo was Marco bij Notariskantoor Vinke en Olenz, Brigitte de Bruin was ook bij Olenz, Joeke Van Laar Hiensch was bij Ottens Vallei NotarisMarcelle van Ginkel was ook op pad, maar daar is helaas geen foto van, wie weet de volgende keer weer. Een goede week allemaal!
 

Aangenaam: Úw makelaar

Bij Van Ginkel & Van Bemmelen weten we hoe we een huis moeten verkopen. Maar óók hoe we u kunnen adviseren bij de aankoop ervan. We doen dat met veel persoonlijke aandacht. Al meer dan tachtig jaar zijn we actief op de Veenendaalse woningmarkt. Voor u als verkoper maken we een doelgericht marketingplan en komen we met een prachtige presentatie. Wilt u een huis kopen? Op basis van no cure no pay zoeken we naar de woning die het beste bij u past tegen de scherpste prijs.

Graag uw makelaar!

Woning van de maand