Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Marcelle van Ginkel
Marcelle van Ginkel
Gecertificeerd Makelaar/Taxateur
Marcelle springt met regelmaat op de mountainbike voor een stevige fietstocht. No-nonsense, betrokken en altijd een luisterend oor. Marcelle is een actieve ondernemende dame, die geniet van haar bedrijf, de omgang met klanten en haar gezin.
Marco van Bemmelen
Marco van Bemmelen
Gecertificeerd Makelaar/Taxateur
Als Marco ergens voor gaat, dan doet hij dat met hart en ziel. Volledige inzet voor zijn bedrijf, zijn gezin en zijn medemens. Voor nieuwe ideeën is Marco altijd te porren. Ondernemend als hij is. Zijn ontspanning vindt hij met een glas wijn, bij zijn haard onder de veranda.
Louise Reede- van Viegen
Louise Reede- van Viegen
Kandidaat Register Makelaar / Nieuwbouw Specialist
Louise is een enthousiaste makelaar met een grote passie voor de nieuwbouw. Zij heeft jarenlange ervaring op dit vlak waar zij vervolgens al haar klanten van mee laat profiteren. Als zij niet aan het werk is, dan zit zij graag op het terras te genieten van de mooie dingen van het leven.
Brigitte de Bruin
Brigitte de Bruin
Kandidaat Register Makelaar
Zwemmen, fietsen of hardlopen; ze kan het allemaal. De meest sportieve makelaar van Veenendaal. Met grote passie voor haar werk heeft ze al vele mensen aan een mooie woonplek geholpen. Naast haar werk ook nog hard aan de studie om binnenkort ook “gecertificeerd makelaar/ taxateur” achter haar naam te kunnen krijgen.
Carolien Brouwer - van Doorn
Carolien Brouwer - van Doorn
Assistent Makelaar
Carolien maakt nog niet zo lang deel uit van ons makelaarsteam. Maar met een enorme ervaring op het gebied van bouwvergunningen en bestemmingsplannen is zij de perfecte aanvulling van onze buitendienst. Een echte aanpakker die alles in het werk zal stellen om voor u de perfecte woning te vinden. In haar vrije uurtjes duikt zij voor haar studie in de boeken en gelukkig blijft er ook nog lekker wat tijd over om door te brengen met man en kids.
Denise van der Ploeg - van de Weerd
Denise van der Ploeg - van de Weerd
Office Manager / Assistent Register Makelaar
Daar waar binnendienst en buitendienst samen komen vindt u Denise. Zij zorgt dat iedereen weet wat hij moet doen en waar hij moet zijn. Denise staat stevig in haar schoenen. Over schoenen gesproken, dat zijn er best wat. Altijd vrolijk en met veel creatieve ideeën runt zij onze binnendienst. Italie, wijn en een potje tennis, daar wordt Denise nog blijer van.
Veronique van Dijk
Veronique van Dijk
Binnendienst / Assistent Register Makelaar
Deze jonge dame heeft er vaak al een uurtje sporten opzitten voor zij naar kantoor komt. Om dan vervolgens met veel energie zich te storten op taxaties, koopaktes en juridische zaken. Omdat Veronique net zelf een nieuwbouw woning heeft gekocht kan zij zich goed inleven in iedereen die aan het kopen en verkopen is.
Anouk van Doorn
Anouk van Doorn
Receptie / Binnendienst
Van Stagiair naar medewerker. Dan heb je toch iets goed gedaan! Met veel vrolijkheid en enthousiasme stapt zij iedere dag ons kantoor binnen. Voor een potje hockey is Anouk zeker te porren. Haar vrije tijd brengt zij graag met haar vele vriendinnen door.
Henrike Wolvers - Baaij
Henrike Wolvers - Baaij
Receptie / Binnendienst
De vriendelijkheid spat ervan af bij Henrike. Henrike is vaak de eerste die u ontmoet als u contact met ons zoekt. Henrike zoekt voor alles een oplossing en is pas tevreden als u dat bent. Een nog jonge dame die als dochter van een ondernemer de handen uit de mouwen weet te steken. ’s Avonds vindt zij het heerlijk om samen met haar man Netflix te kijken.
Jannette Klumpenaar- Prins
Jannette Klumpenaar- Prins
Financiële administratie
Al vanaf de start van de onderneming onze steun en toeverlaat als het gaat over cijfertjes. Jannette is zeer betrokken en attent. Zij heeft oog voor de kleine dingen. Of het gaat om de inrichting op kantoor of de boekhouding. Paardrijden in de bossen vindt zij heerlijk, maar ook een dagje shoppen of naar het strand zijn bij haar favoriet.