Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken

Marcelle van Ginkel
Marcelle van Ginkel
Gecertificeerd Makelaar/Taxateur
Marcelle springt met regelmaat op de mountainbike voor een stevige fietstocht. No-nonsense, betrokken en altijd een luisterend oor. Marcelle is een actieve ondernemende dame, die geniet van haar bedrijf, de omgang met klanten en haar gezin.
Marco van Bemmelen
Marco van Bemmelen
Gecertificeerd Makelaar/Taxateur
Als Marco ergens voor gaat, dan doet hij dat met hart en ziel. Volledige inzet voor zijn bedrijf, zijn gezin en zijn medemens. Voor nieuwe ideeën is Marco altijd te porren. Ondernemend als hij is. Zijn ontspanning vindt hij met een glas wijn, bij zijn haard onder de veranda.
Gerrit van Vulpen
Gerrit van Vulpen
Erkend Financieel Adviseur
Doelbewust, energiek, ervaren en ondernemend als hij is, vindt Gerrit voor ieder probleem een passende oplossing. Hij houdt van uitdagingen, kan bergen verzetten en heeft daarnaast ook nog tijd voor zijn gezin en het wekelijkse potje voetbal.
Louise Reede- van Viegen
Louise Reede- van Viegen
Kandidaat Register Makelaar / Nieuwbouw Specialist
Louise is een enthousiaste makelaar met een grote passie voor de nieuwbouw. Zij heeft jarenlange ervaring op dit vlak waar zij vervolgens al haar klanten van mee laat profiteren. Als zij niet aan het werk is, dan zit zij graag op het terras te genieten van de mooie dingen van het leven.
Brigitte de Bruin
Brigitte de Bruin
Kandidaat Register Makelaar
Zwemmen, fietsen of hardlopen; ze kan het allemaal. De meest sportieve makelaar van Veenendaal. Met grote passie voor haar werk heeft ze al vele mensen aan een mooie woonplek geholpen. Naast haar werk ook nog hard aan de studie om binnenkort ook “gecertificeerd makelaar/ taxateur” achter haar naam te kunnen krijgen.
Wim van der Meijden
Wim van der Meijden
Erkend Financieel Adviseur
Bij Wim denkt u aan humor en gezelligheid. Maar ook aan een enorme vakkennis op het gebied van hypotheken. Door deze combi loopt u met een goed advies en een glimlach op de lippen zijn kantoor weer uit. In het weekend maakt hij lange wandelingen maar geniet hij ook van de tussenstops op het terras. Een echte levensgenieter.
Denise van der Ploeg - van de Weerd
Denise van der Ploeg - van de Weerd
Office Manager / Assistent Register Makelaar
Daar waar binnendienst en buitendienst samen komen vindt u Denise. Zij zorgt dat iedereen weet wat hij moet doen en waar hij moet zijn. Denise staat stevig in haar schoenen. Over schoenen gesproken, dat zijn er best wat. Altijd vrolijk en met veel creatieve ideeën runt zij onze binnendienst. Italie, wijn en een potje tennis, daar wordt Denise nog blijer van.
Veronique van Dijk
Veronique van Dijk
Binnendienst / Assistent Register Makelaar
Deze jonge dame heeft er vaak al een uurtje sporten opzitten voor zij naar kantoor komt. Om dan vervolgens met veel energie zich te storten op taxaties, koopaktes en juridische zaken. Omdat Veronique net zelf een nieuwbouw woning heeft gekocht kan zij zich goed inleven in iedereen die aan het kopen en verkopen is.
Fleur Hammingh
Fleur Hammingh
Organiseren en gastvrijheid zit in haar aard. Een leergierige dame die Fleur.
Na werktijd geniet zij, samen met haar vriend, van een wijntje aan de kade van Nijmegen. Daarnaast kookt zij graag en loopt ze hard!
Anouk van Doorn
Anouk van Doorn
Van Stagiair naar medewerker. Dan heb je toch iets goed gedaan! Met veel vrolijkheid en enthousiasme stapt zij iedere dag ons kantoor binnen. Voor een potje hockey is Anouk zeker te porren. Haar vrije tijd brengt zij graag met haar vele vriendinnen door.
Esther Goes
Esther Goes
Back Office Medewerker Hypotheken
Vanaf de start van ons bedrijf is Esther al bij ons werkzaam. De laatste tien jaar zet zij zich volledig in voor de hypotheekafdeling. Ze ziet er altijd op en top gekleed uit. Esther is creatief, zeer netjes, verzorgd en een harde werker. Ze tennist graag en reist in de zomer naar warme landen om met haar gezin te genieten van zon, zee en strand.
Reneé Biermans
Reneé Biermans
Back Office Medewerker Hypotheken
Renee is de altijd vrolijke steun en toeverlaat van de hypotheekadviseurs. Deze zeer muzikale dame, met veel hypotheekdiploma’s op zak, doet haar werk met passie. Renee is dol op zoetigheid en vindt altijd wel een gelegenheid om dat met iets lekkers te vieren. In haar vrije tijd stept ze de calorieën er wel weer af.
Jannette Klumpenaar- Prins
Jannette Klumpenaar- Prins
Financiële administratie
Al vanaf de start van de onderneming onze steun en toeverlaat als het gaat over cijfertjes. Jannette is zeer betrokken en attent. Zij heeft oog voor de kleine dingen. Of het gaat om de inrichting op kantoor of de boekhouding. Paardrijden in de bossen vindt zij heerlijk, maar ook een dagje shoppen of naar het strand zijn bij haar favoriet.
Henrike Wolvers - Baaij
Henrike Wolvers - Baaij
Receptie / Binnendienst
De vriendelijkheid spat ervan af bij Henrike. Henrike is vaak de eerste die u ontmoet als u contact met ons zoekt. Henrike zoekt voor alles een oplossing en is pas tevreden als u dat bent. Een nog jonge dame die als dochter van een ondernemer de handen uit de mouwen weet te steken. ’s Avonds vindt zij het heerlijk om samen met haar man Netflix te kijken.